Подборка: Новости Молдовы, 23 июл 2019

Adolescentă beată, la un pas de a fi violată

1:52
18 КОММЕНТАРИЕВ
ⓂⒾⒽⒶⒾ ( MƖƓƲЄԼ )
ⓂⒾⒽⒶⒾ ( MƖƓƲЄԼ )
asa-i trebu.. eu personal consider ca cand esti undeva in public, sau iesita in oras si NU esti acasa, nu esti alaturi de cei apropiat, NU face si nu e de dorit si nici nu e cazul sa iti umfli nara si sa nu stii ce e cu tine si pe unde calci. Poti servi un pic, sau in asa mod de a te relaxa dar sa stii ce vorbesti, pe unde mergi si ce e cu tine. Dar daca esti beat de cazi pe jos si nu-ti dai seama, mai bine stai locului si nu te mishka (Opinie proprie)
Maria ❤
Maria ❤
Oi proaste fara minte!!! Cum dracului vor sa fie tot bine daca nu au astimpar acasa linga parinti, si mai ales isi pun poze in chiloti si sutieni de parca or fi niste fotomodele si primesc bani pt fotosesii. Fetelor mai dativa seama de comportamentul vostru si nu le dati baietilor motive. Mii greu sa o spun pt ca sunt si eu fata dar acesta ii adevarat!! Mai dati drumul la buzele bantice!!!!! Flacaii numai sa va traga vor nimic mai mult, de stima uitati. Prostute!!!!!!!!!!!!!
Ваня мокану MD
Ваня мокану MD
Mai putin trebu de baut
Alina 💋
Alina 💋
Urit de tot
штефан М
штефан М
is Foarte de acord
A G D 🚭🚭🚭
A G D 🚭🚭🚭
Nehui sa beie olcool daca nul poate conduca
lilia t
lilia t
La băiatul ce a ajutat-o bravo bravo
Ion Railean
Ion Railean
ca nisti prostitutsi
Fenia Surdu (Gherman)
Fenia Surdu (Gherman)
Domnisoara e vinnovata ,ca a consumat alcool! E vinovata ,ca e prea credula ! E prea tanara ,ca sa-si poata alege prieteni adevarati! Asa este tineretea - fara frica, impulsiva, vesela Dar acest fapt nu-i permite niciunui barbat sa abuzeze de ea sexual!!!!! Doar un om bolnav mintal ar face asa ceva! Daca e desteapta , acest caz urat va fi o buna lectiie de viata .Daca nu - va suporta consecintele.
SIMA 👱👱👱👱
SIMA 👱👱👱👱
Eu am o fata de 17 ani..copilul meu...EU STIU UNDE ESTE PERMANENT...LA 16 ANI...EA NU SE TINE IN PICIOARE DE BEATA CE ESTE....DOAMNE FERESTE....
SIMA 👱👱👱👱
SIMA 👱👱👱👱
Dar baetul care a ajutato...RESPECT...mai sint si oameni buni pe pamint...BRAVO!!!
👑VIOREL 👑
👑VIOREL 👑
Poharna rulit
Анна Долгая(Чеботарь)
Анна Долгая(Чеботарь)
De acord
Анна Долгая(Чеботарь)
Анна Долгая(Чеботарь)
O betiva
M T
M T
Piltia nut pidaraj ce sa uita la fata esi si lucreaza
Olika Olika
Olika Olika
Păcat că fetele nu au respect de sine și ajung la așa degradare
Lucien Daniela Coptilet
Lucien Daniela Coptilet
le place bunisoru!!!!
Аурелия Чубук(Kроитор)
Аурелия Чубук(Kроитор)
cum poti sa te duci nestiind unde ce catat.......

Раскадровка

Adolescentă beată, la un pas de a fi violată
Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată Видео: Adolescentă beată, la un pas de a fi violată