Подборка: Ultimele ştiri din Moldova, 23 июл 2019

Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți.

Simion Ermurache
51:57
13 КОММЕНТАРИЕВ
Mariana Stoian
Mariana Stoian
Doamne fereste
Nina Cara
Nina Cara
A fost prevenire la televizor, ca se apropie terastie furtuna in Romania... Pacat de oamenii ce au suferit si curaj familiilor si celor apropiati lor. Mare nenorocire.
Татьяна Шыхыева(Гринчук)
Татьяна Шыхыева(Гринчук)
Господи спаси и помилуй нас грешных ..
Aurica Ruban Movila
Aurica Ruban Movila
doamne fereste
T T
T T
Doamne fereste ... sper ka la Md nu a ajuns !
CANTIRU ALINA
CANTIRU ALINA
Am înțeles că va ajunge și în Moldova. Trebu să avem grija
Nina Tudor
Nina Tudor
Doamne fereste.
Maria Maliuta - Tirichina
Maria Maliuta - Tirichina
Doamne fereste
Claudia S
Claudia S
Doamne fereste! si ajuta pe acei in suferinta si intoarce Doamne pe oamenii la pocainta ca venirea Doamne ste aproape ,intareste cu putere pe credincosi. sa
Claudia S
Claudia S
ne rugam
Igor si Mariana Patrasco
Igor si Mariana Patrasco
cinda fost asta pe ce data?
Cheptene Lidia
Cheptene Lidia
!!!
ღAliona Lupanciucღ
ღAliona Lupanciucღ
Doamne fereste..

Раскадровка

Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți.
Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți. Видео: Furtună devastatoare în România. Un nou bilanţ: opt morți și 67 de răniți.