23 июл 2019

[TR ALTYAZI] THE ISLAND

Idol Producer Çeviri Ekibi
2:13:23
6 КОММЕНТАРИЕВ
Canan M.
Canan M.
Offf Süpersiniz ilk fırsatta izleyeceğim emeklerinize sağlık. Darısı idol.producer başına
burçin Özkaya
burçin Özkaya
İdol producer biteli uzun zaman oldu ve hala çevirileri gelmedi çeviri yapmanın zor olduğunun farkındayım özellikle 2.5-3 saatlik bir programlar için en azından sadece yixing sahnelerini kapsayan çeviriler yapsanız nasıl olur?
bahar celik
çeviri için teşekkürler elinize emeğinize sağlık
뷰시라 🌙
Olmaz öyle hepsinin çeviri lazım bu program çok tatlı hele yakışıklı oğlanlarına tümünü çeviri lazım ama çevirmenleri ne zaman çeviri yapmak isterlerse yapıp hafta da 1 kere çevirsinler olmaz mı? Bunun dışında hiç çevirisi yok.
Canan M.
Canan M.
evet lütfeeeeeeen ben sonuçları bilsemde hepsini izlemek isterim ^^ anlamasam da hala videolarına bakıyorum ^^O deil de bunlar grup olarak şarkı çıkardılar mı.Sanki hepsi bireysel şarkı çıkardı ama grup olarak çıkarmadılar gibi. Detaylı bilen var mı?
V Min
V Min
Nine percent olarak 9 Kasım çıkış yapacaklar

Раскадровка

[TR ALTYAZI] THE ISLAND
Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND Видео: [TR ALTYAZI] THE ISLAND